85 resultaten gevonden

Bij chiptuning Same wordt de fabriekssoftware in het motor stuurapparaat geoptimaliseerd. Dit regelapparaat is het brein van de motor. Het regelt bijvoorbeeld het ontstekingsmoment, de hoeveelheid ingespoten brandstof, inspuit duur, koppelbegrenzing, turbodruk etc. De computer is voorzien van een geheugen waar “parameters” met betrekking tot de regeling staan opgeslagen. Bij motoren met een turbolader is een vermogensstijging tussen de 15% en 25% haalbaar evenals een toename van het koppel. Daardoor wordt het koppelverloop van uw Same in elk toerental enorm verbeterd.

Bij behoud van dezelfde rijstijl van uw Same als voor de tuning kan door optimalisatie van alle instellingen, met name bij turbodiesel- en gewone dieselmotoren, in de praktijk een minder verbruik gerealiseerd worden van gemiddeld tussen de 5-10% (er zijn enkele klanten die ons hebben laten weten dat zij bij een rustige rijstijl zelfs een minder verbruik hebben gerealiseerd tot 15%!).

Staat uw tractor er niet tussen?

Kunt u uw tractor niet vinden op de website? Dan is de kans toch groot dat wij hem kunnen chiptunen. Vul hieronder de gegevens van uw tractor in en wij controleren of hij getuned kan worden en welke voordelen er voor u aanzitten zoals pk, Nm en besparing. Of maak direct een afspraak.

Voertuiggegevens

Percentage tuning

Extra tuning opties

EGR wegschrijvenRoetfilter wegschrijvenAdblue uitschakelen
Ik wil graag gebeld worden voor mijn offerte
Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens.